Even voorstellen

Hey, dochter van de Koning! Tof dat je er bent. Misschien volg je Dochters van de Koning al een tijdje en misschien ben je nieuw hier: welkom! Dochters van de Koning is begin 2019 ontstaan en is een community en blog voor christelijke meiden. De naam is tijdens een brainstorm ontstaan rondom een tekst uit de Bijbel. In de 1e brief van Johannes staat in H3 vers 1:

‘Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft geschonken! Wij worden kinderen van God genoemd, en dat zijn we ook. Dat de wereld ons niet kent, komt doordat de wereld hem niet kent.’ 1 Johannes 3:1 (NBV)

Dochters van de Koning wil jou laten nadenken over die liefde en jou inspireren om te leven met God. De wereld zal jou niet écht kennen, als ze God niet kennen. Maar: God kent jou! Wij zijn kinderen van God. Zo worden we niet alleen genoemd in de Bijbel. Nee, we zijn het ook. Bedenk eens hoe groot Gods liefde is die Hij ons geeft. Dat is haast ondenkbaar.

Voor wie het gezicht achter Dochters van de Koning niet kent, zal ik mij even voorstellen. Ik ben Iris Molenaar, 17 jaar en de oprichter van Dochters van de Koning. Ik studeer theologie. Dochters van de Koning is ontstaan vanuit het verlangen om Gods liefde en het geloof uit te delen en daarmee andere meiden te inspireren.

Volg @dochtersvandekoning op Instagram om op te hoogte te blijven van alle ins and outs. Houd ook vooral de website in de gaten. Ga met God en Hij zal met je zijn!

Deel deze blog met een vriendin!

6 reacties

  1. Prachtig Iris om op deze manier jouw schrijftalent, creativiteit en drive om Jezus’ en Gods Liefde voor de mens, jonge meiden/vrouwen in het bijzonder, door te geven terug te zien. Zegen en plezier bij het maken van nieuwe blogs.
    Liefs mama

  2. Gaaf dat je dit doet Iris!! Dochters van de koning. Voelt heel speciaal als je het zo zegt. Dat maakt ons bijzonder en je hebt gelijk: dat zijn we ook!! Ik bid dat dit veel meiden tot zegen zal zijn.

  3. Mooi initiatief Iris, succes met je studie en het schrijven. Je overgrootoma Molenaar zou dit geweldig hebben gevonden.

Reacties zijn gesloten.