Sunday Song – All Eyes On You

Het is zondag, tijd voor een nieuwe Sunday Song! Muziek heeft mijn hart dus in deze rubriek deel ik graag mijn favoriete christelijke nummers. In oktober bracht de band InSalvation een nummer als onderdeel van hun nieuwe album Exodus. Het nummer heet All Eyes On You. Pak er een lekker kopje thee bij en lees verder!

All Eyes On You

Ons richten op God, daar gaat het nummer van InSalvation over. Het is zo makkelijk om je te richten op andere dingen. Je zoekt naar geluk, je bent druk aan het leven, je richt je op je zorgen, op de dingen van het aardse leven. Dit nummer helpt om je ogen weer te richten op God. In het lied zingt InSalvation:

”We lift our eyes to You oh God, the King of Kings, our champion. You radiate with perfect love. We’ll seek your face ‘til kingdom come’.”

Onze God is de Koning der koningen. Hij is een grote God van liefde. Laten we God telkens weer zoeken, ook als het moeilijk is. Laten we onze ogen gericht houden op Jezus.

Gericht op Jezus

Toen ik dit lied hoorde, moest ik denken aan de brief aan de Hebreeën. Daarin staat een stukje over het lopen van de wedloop van het leven. Paulus schrijft dan dat we daarbij onze ogen gericht moeten houden op Jezus.

‘Laten we daarbij de blik gericht houden op Jezus, de grondlegger en voltooier van ons geloof: denkend aan de vreugde die voor hem in het verschiet lag, liet hij zich niet afschrikken door de schande van het kruis. Hij hield stand en nam plaats aan de rechterzijde van de troon van God.’ Hebreeën 12:2 (NBV)

Een krachtige tekst die ons eraan herinnert om telkens weer onze ogen te richten op Jezus. Het nummer All Eyes On You heeft een stoere, eigen stijl en een krachtige tekst. Naast dit nummer heeft InSalvation laatst ook een nummer met Leeland Mooring uitgebracht: Let The Heavens Be Open. Dat is ook zeker een aanrader! Ben je nieuwsgierig geworden naar het nummer? Beluister dan hieronder het hele nummer via Spotify of klik hier voor de YouTube-versie.

Wat vind jij van het nummer? Laat het weten in de comments!

Deel deze blog met een vriendin!