Kaartjesactie: Spread the love!

Deze actie is gesloten.

Joe hoe! Het is herfst: het seizoen met vallende blaadjes, veel kopjes thee en warme truien. Wat past daar nog meer bij? Kaartjes sturen! Hoe leuk is het om als het buiten regent een lief kaartje voor een andere dochter van de Koning te schrijven? Daarom is het tijd voor een kaartjesactie! Jij stuurt een kaartje aan iemand en je krijgt er zelf ook een door de brievenbus.

Hoe doe je mee?

Tot dinsdag 12 november 17.00 kun je je onderaan deze blog aanmelden. Door het formulier in te vullen doe je mee aan de actie. Op donderdag 14 november krijg je een mailtje met de gegevens van een andere dochter die meedoet. Jij stuurt een kaart aan haar en zij stuurt een kaart aan jou. Je wordt dus als het ware aan elkaar ‘gekoppeld’. Het is de bedoeling dat je het kaartje uiterlijk zaterdag 23 november verstuurt.

Kaarten

Het maakt niet uit wat voor kaart je verstuurt. Maak zelf een leuke kaart of koop een van de kaartensets in onze shop. Als je voor vrijdag 15 november bestelt, kun je een van de kaarten bij de kaartjesactie versturen. Schrijf een leuk verhaaltje op de kaart, handletter een Bijbeltekst, plak washitape, verzin wat leuks! Denk aan voldoende postzegels.

Privacybeleid

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met je gegevens. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken. Door het aanmeldingsformulier hieronder in te vullen en te verzenden, geef je toestemming voor het doorgeven van jouw naam en adres aan de desbetreffende persoon.

Let op! de actie geldt binnen Nederland. Aanmelden kan tot dinsdag 12 november 2019 17:00, aanmeldingen na deze tijd kunnen helaas niet meer meedoen.

We zien uit naar jullie aanmeldingen. Let’s spread the love!
Team Dochters van de Koning

Deel deze blog met een vriendin!