Advent én gratis wallpapers

Het is alweer vroeg donker buiten. Tijd om kaarsjes aan te steken, op de bank te kruipen of de kou te trotseren. Zondag 1 december begint de adventstijd. De adventstijd is de periode van ongeveer vier weken tot kerst. Het woord advent komt van het Latijnse woord adventus en betekent ‘’komst’’. Het is een tijd van verwachten en uitzien naar wat beloofd is. Jezus kwam als klein kind naar de aarde, zoals God had beloofd. In de Bijbel lezen we dat God al door de profeten had voorzegd dat er een Redder zou komen voor Gods volk en de wereld. Een Licht voor de wereld. Tegelijkertijd verwachten we als christenen ook dat Jezus weer terug zal komen voor altijd.

In de adventsperiode vind je op onze Instagrampagina inspiratie en bemoediging om stil te staan bij het licht. Om je hart voor te bereiden op het kerstwonder. We staan stil bij Gods beloften van licht en redding.

”We staan stil bij Gods beloften van licht en redding.”

Waar leef jij naartoe in de adventsperiode? Wat betekent kerst voor jou? Waar richt jij je hart op? Dat zijn vragen om eens over na te denken. Moeder Theresa schreef ooit:

“At this Christmas when Christ comes, will He find a warm heart? Mark the season of Advent by loving and serving the others with God’s own love and concern.”
Mother Teresa

Ik wens je een mooie adventsperiode waarin je mag toeleven naar Jezus’ komst en terugkomst. Ik hoop dat je je hart mag voorbereiden op het wonder dat God ons gaf met kerst. Zijn Naam is Jezus: God redt!

Als fijne reminder voor jezelf kun hieronder een gratis wallpaper downloaden voor je telefoon én laptop met de tekst: ”Wij verwachten Jezus vol verlangen’’ en nog een extra voor je telefoon met de “Wonderbare Raadsman, Goddelijke Held, Eeuwige Vader, Vredevorst” uit Jesaja 9:5.

Deel deze blog met een vriendin!