Sunday Song – Kerstspecial

Deze Sunday Song staat in het teken van kerst! Heb jij al een fijne playlist voor de kerstdagen? Ik vroeg op Instagram naar jullie favoriete nummers. Jullie gaven zoveel reacties dat ik heb moeten kiezen. Op Instagram vind je een lijst met alle inzendingen. In deze blog licht ik een paar toffe nummers uit. Lees gauw verder!

1. Make Room – Casting Crowns

Dit is prachtige nummer gaat niet alleen over Jezus’ komst, maar ook over jouw hart. Wil jij Jezus ontvangen met vreugde? Wil jij Zijn geschenk ontvangen?

Is there room in your heart? Is there room in your heart for God to write His story? – Casting Crowns


Luister het nummer hier op YouTube.

2. Go tell it on the mountain – Pentatonix

Dat jullie van vrolijke nummers houden, bleek wel uit jullie inzendingen. Pentatonix maakt toffe meerstemmige nummers waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Dus hou je van meeswingers? Dan is dit nummer voor jou! Jezus is gekomen en wij mogen dat goede nieuws brengen in deze wereld.

Go, tell it on the mountain, over the hills and everywhere;
Go, tell it on the mountain that Jesus Christ is born.


Vocaal gezien is Pentatonix sterk, een feestje om naar te luisteren. Klik hier voor het nummer op YouTube.

3. Meesterwerk van liefde – Trinity

De muziek van Trinity maakt elk moment tot een feestje. Zo ook dit nummer Meesterwerk van liefde. Als je eens aandachtig luistert, hoor je zoveel instrumenten samen!

Jezus, Meesterwerk van liefde. Voor ons geboren in Bethlehem. Welkom Jezus, Meesterwerk van liefde. In onze harten is er plaats voor Hem. – Trinity


Luister het nummer hier via YouTube.

4. De minsten van de mensen – Sela

Wat een tof nummer is dit! Het is zo mooi om stil te staan bij de boodschap van Kerst, dat God een nieuwe weg is ingegaan met de komst van Jezus.

“De boodschap van verlossing klinkt in onze nacht.” – Sela


Luister het nummer hier op YouTube.

Wat is jouw favoriete nummer voor kerst?

Deel deze blog met een vriendin!