Sunday Song – Ik weet hoe goed mijn God is

Zonder muziek is mijn dag niet compleet. ’s Ochtends begint het al met mijn favoriete Spotifylijst als ik naar Amsterdam reis. Ik hou van christelijke muziek en vind het leuk om nieuwe songs te ontdekken! In Sunday Song deel ik op zondag een liedje met jou dat mijn hart raakt. In deze blog deel ik het liedje Ik weet hoe goed mijn God is van Reyer.

Ik weet hoe goed mijn God is – Reyer

Dit nummer komt van het album ‘Hoop in mij’. Ik ontdekte het laatst op YouTube en kon hem vrij snel meezingen. Een aanrader dus! Het nummer begint met rustig pianospel en een cello. Door de titel zou je misschien denken dat het nummer alleen maar over Gods goedheid gaat. Maar nee, het gaat juist ook over je twijfels en je vragen en in die momenten Gods goedheid blijven zien. Met deze tekst begint het nummer:

”Ik kom met al mijn vragen
Al wat ik niet begrijp
Ik kom met alle twijfel in mijn hart
Ik kom zoals ik ben”

Je twijfels en vragen mogen er zijn. Je kunt niet alles begrijpen. Juist ook je vragen mag je bij God brengen, die hoef je niet weg te stoppen. Ook al heb je zorgen, weet je niet wat je te wachten staat. Je mag weten dat God goed is.

Tegelijkertijd kan het ook lastig zijn om dit te zingen. Gods goedheid kan zo in contrast lijken met wat jij ervaart in je leven of waar jij doorheen gaat. Ik denk dat meer meiden hier weleens mee zitten. Maar wat je mag weten: God ziet jou. Hij ziet jou helemaal. Juist in je zorgen, je vragen en je verborgen bitterheid mag je je ogen richten op God. De zin ‘En alles om mij heen vervaagt in Uw liefdevolle licht’ spreekt me aan. Je kunt naar je omstandigheden kijken en bang of bezorgd worden, maar je kunt ook proberen naar God te kijken.

”Ik richt mijn ogen op U
En ik kijk naar Uw gezicht
En alles om mij heen vervaagt
In Uw liefdevolle licht
Want ik weet hoe goed mijn God is
Ja, Ik weet hoe goed mijn God is”

Ik hoop en bid dat jij, in welke situatie je ook bent, de goedheid van God mag ervaren. Dat je mag weten dat jouw Vader goed is. Dank God vandaag voor Zijn goedheid die Hij laat zien in kleine en grote dingen.

Check hieronder het hele nummer Ik weet hoe goed mijn God is. Afgelopen vrijdag is de Paastour van Reyer begonnen. Misschien leuk om heen te gaan met een vriendin!

Wat vind jij van dit nummer? Deel het hieronder in de comments!

Deel deze blog met een vriendin!