Sunday Song – Not A Fairytale

Een dag zonder muziek is voor mij een dag niet geleefd. ‘s Ochtends begint het al met mijn favoriete Spotifylijst op weg naar de universiteit. Ik hou van muziek en vind het leuk om nieuwe en oude songs te ontdekken! In Sunday Song deel ik op zondag een liedje met jou dat mijn hart raakt. In deze blog deel ik het liedje Not A Fairytale van Hanne de Vries.

Not A Fairytale – Hanne de Vries

Het nummer is de titelsong van het album Not A Fairytale dat in 2018 is uitgekomen. Hanne de Vries is aanbiddingsleider. Not A Fairytale vind ik een heerlijk nummer om mee te zingen; in de auto, op de bank of bij de afwas. Tijdens de tour van het album ben ik in Dordrecht bij een concert geweest. Het blijft altijd bijzonder om God samen te aanbidden. Het was mooi om in dit nummer met elkaar te zingen dat Jezus echt is, dat we de waarheid in Hem vinden en dat Hij geen sprookje of verzinsel is. Het lied begint met de volgende tekst:

”There are people in this world who say Jesus Christ is dead.
An imaginary friend that exists inside my head.
But He is not a fairytale, actually He’s very real.
He even is alive in me.”

Ik weet niet wie Jezus voor jou is. Voor mij is Hij niet zomaar een vriend die ik in mijn hoofd verzonnen heb. Hij is geen sprookje of een personage uit een verhaal dat te mooi is om waar te zijn. Ik geloof dat Jezus bestaat. Hij leeft zelfs in ons! Het refrein gaat hierop door en gaat over Jezus als Zoon van God. Er is geen grotere liefde dan in Jezus. Het leven begint bij Hem. In Hem vinden we de waarheid. Hij ís de Waarheid.

”The truth is found in Him.”

Het liedje heeft vanaf het begin een lekkere drum en een mooie gitaarsolo. Muzikaal gezien vind ik het liedje goed opgebouwd. Ik krijg meteen zin om mee te zingen. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht als ik meezing, vooral bij het refrein. In de bridge wordt gezongen over de grootste naam, de Naam van Jezus. Hij is de Redder van de wereld en Hij heeft ons weer levend gemaakt. Hij heeft ons teruggebracht naar het leven, naar de Vader.

Ik kan nog wel even doorpraten over dit toffe nummer, maar ik zou zeggen: Check hieronder het hele nummer Not A Fairytale en ook de rest van het album. Enjoy!

Wat vind jij van dit nummer? Laat het weten in de reacties hieronder!

Ga voor meer informatie over muziek van Hanne naar: http://hannedevries-music.com/ Wist je dat Hanne ook naar het buitenland gaat om Jezus’ liefde te brengen op plekken van duisternis? Kijk op: http://stichtingloverevolution.nl/

Deel deze blog met een vriendin!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.