Kaartjesactie 2.0 + extraatje voor jou

Eind vorig jaar deden we een kaartjesactie. Je kon je inschrijven en zo werd je gekoppeld aan een andere volger. Daarna mocht je elkaar lieve, leuke post sturen. Gisteren zat ik eens na te denken en toen bedacht ik: we doen een kaartjesactie 2.0. In plaats van aan elkaar gekoppeld worden, sturen we allemaal een of meerdere kaartjes naar mensen in onze omgeving. Zo kunnen we Jezus’ licht weerkaatsen en Gods liefde de wereld in sturen. Daarnaast heb ik een leuk extraatje voor jullie!

Hoe werkt het?

Stuur een kaartje naar iemand in jouw omgeving die het kan gebruiken. Het enige wat je nodig hebt, zijn kaartjes en een pen. Misschien is een washitapeje of mooie envelop ook tof! Schrijf er wat liefs op, een bemoediging, een Bijbeltekst of een lied. Weet je niet naar wie je een kaartje moet sturen? Vraag familie of vrienden. Zij weten vast iemand die jij blij kunt maken met een lieve, bemoedigende boodschap.

Extraatje

Om je een beetje op weg te helpen met deze actie heb ik een extraatje voor jou. In de webshop verkopen we kaartjes. We doen een 5 +1 actie. Bij aankoop van 5 kaartjes (of meer) ontvang je gratis 1 extra kaartje om iemand te bemoedigen. De +1 kaartjes kies ik willekeurig en zijn dus een verrassing!

Ga naar de webshop

Deze 5+1 actie loopt t/m 3 april 2020. Let’s spread the love! ????

Beeld: Talita van den Berg

Deel deze blog met een vriendin!