Nieuw: E-BOOK Lezen in de Bijbel

Joehoe! Er staat een nieuw E-BOOK online! Ik ben super enthousiast hierover en ik hoop jij net zo. Voor wie Dochters van de Koning al wat langer volgt, klinkt de titel misschien bekend. Dat klopt! Het is het ‘oude’ Bijbelstappenplan in een nieuw jasje! Lezen in de Bijbel is hét e-book dat jou helpt met de Bijbel aan de slag te gaan. Vanaf vandaag kun jij het e-book downloaden in de shop! Wat ”Lezen in de Bijbel” precies inhoudt? I’ll tell you!

Ik weet niet waar ik moet beginnen.

Ik vind bijbellezen lastig.

Ik wil wat extra tools en tips om aan de slag te gaan.

Ik wil me graag verdiepen in Gods Woord.

Wat staat erin?⠀

Zijn een of meer van de uitspraken hierboven herkenbaar voor jou? Je bent niet de enige. Dit e-book is dan zeker wat voor jou! Lezen in de Bijbel is hét E-BOOK dat jou helpt om met de Bijbel aan de slag te gaan. Of je nu net begint, of al bekender bent met de Bijbel. Of je nu kleine stukjes leest of een heel Bijbelboek wil lezen. Door de Bijbel mag je God, jouw Vader en Maker, steeds beter leren kennen. Hij wil tot jou spreken, ook vandaag.

Het boek van 8 pagina’s bestaat uit 2 delen. In deel 1 reik ik je 7 stappen aan die jou helpen bij het lezen in de Bijbel. De stappen kunnen jou houvast geven om het Bijbellezen samen met God te doen en het vol te houden. Natuurlijk ben je niet verplicht alle stappen ‘perfect’ te volgen, maar ze bieden wel een basis om zelf op avontuur te gaan! In deel 2 geef ik je veel tips over jouw reis met God, het lezen zelf, hulpmiddelen én verdieping!

Wil jij…?

Wil jij je verdiepen in Zijn woord? Wil jij beginnen met lezen in de Bijbel? Ben je op zoek naar tips die jou helpen opstarten? Wil je tools om een heel Bijbelboek te gaan lezen? Zou je het heel fijn vinden om houvast te hebben? Verlang je naar meer leren over God en wil je je relatie met Hem verdiepen? Dan is dit E-BOOK zeker iets voor jou!

Afgeprijsd t/m 31 oktober!

Om de lancering te vieren is het E-BOOK t/m 31 oktober 2020 afgeprijsd van €3,00 voor €2,50. Je bestelt ‘m simpel en snel via onze webshop. Na je betaling ontvang je een downloadlink in je mailbox (PDF-formaat).

Ben je enthousiast geworden? Bestel jouw waardevolle boek dan meteen via de knop hieronder én maak anderen enthousiast! Ik dank God voor deze lancering en ik bid dat het e-book jou tot zegen zal zijn in jouw relatie met God. Ik bid dat het jou mag helpen om Gods woord te gaan lezen. Heb je een vraag over het e-book? Laat het gerust weten via Instagram of mail naar info@dochtersvandekoning.nl.

Beeld: Talita van den Berg

Deel deze blog met een vriendin!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.