Kaartjesactie: stuur én ontvang een kaartje!

Hoi lieve jij! De kaartjesactie was vorig jaar een groot succes. Op Instagram kwamen veel lieve en bemoedigende kaartjes voorbij. Hoe leuk is het om als het in de herfst buiten regent een lief kaartje voor een andere dochter van de Koning te schrijven? Daarom besloot ik dat het weer tijd is voor de kaartjesactie in oktober! Jij stuurt een kaartje en krijgt er zelf ook een door de brievenbus. ✨ De actie is bedoeld voor meiden/jonge vrouwen van 12-24 jaar binnen Nederland. Er doen al 30 meiden mee!

Hoe doe je mee?

Meedoen is super makkelijk (en leuk)! Meld je aan via de knop onderaan deze blog. Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 2 oktober 00:00. Aanmeldingen na deze tijd kunnen helaas niet meer meedoen. Uiterlijk 9 oktober ontvang je een mail met de gegevens van degene aan wie jij een kaart mag schrijven. Het is de bedoeling dat je het kaartje uiterlijk 31 oktober verstuurt.

Jouw privacy

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de gegevens die jij aan ons doorgeeft. Als je meer wil weten over ons privacybeleid kun je hier klikken. Door onderaan het aanmeldformulier akkoord te gaan met ons privacybeleid, geef je toestemming voor het doorgeven van jouw naam, leeftijd en adres aan de desbetreffende persoon.

Heb je nog een vraag over de actie? Mail dan even naar info@dochtersvandekoning.nl. Superleuk als jij meedoet! ✨ In onze shop vind je leuke kaarten. Wil jij een van onze kaarten versturen met de actie? Bestel ze dan in onze shop!

Beeld: Talita van den Berg

Deel deze blog met een vriendin!