Sunday Song – God’s not done with you

Een dag zonder muziek is voor mij een dag niet geleefd. ‘s Ochtends begint het al met mijn favoriete Spotifylijst op weg naar de universiteit. Ik hou van muziek en vind het leuk om nieuwe en oude songs te ontdekken! In Sunday Song deel ik op zondag een liedje met jou dat mijn hart raakt. In deze blog deel ik het liedje God’s Not Done With You van Tauren Wells.

God’s Not Done with You – Tauren Wells

Ik hoorde dit nummer voor het eerst op de EO-Jongerendag vorige week. Naast dat ik gewoon een heel leuk nummer ontdekte, werd ik ook geraakt door de tekst. Het nummer is pas net uitgekomen en ik hoop dat het veel mensen zal inspireren en bemoedigen. Het was zo tof om dit nummer met heel Ahoy te zingen: “God’s not done with you.” God is niet klaar met jou. God loopt niet van je weg. Hij ziet jouw wonden, je littekens en Hij loopt er niet van weg. Nee, Hij komt juist naar je toe. Hij is nog niet klaar met jou. Hij laat niet los wat Zijn hand eenmaal begonnen is. Het lied begint met de volgende tekst:

”Standing in your ruins, feels a lot like the end. So used to lose it, you’re afraid to try again. Right now all you see are ashes, where there was a flame. The truth is that you’re not forgotten, ’cause grace knows your name.”

Misschien sta je op een punt in je leven waar je het gevoel hebt dat je verliest. Misschien ben je bang voor morgen. Bang om fouten te maken, bang om te vertrouwen op Gods genade. De waarheid is: God vergeet jou niet. Genade kent jouw naam. Je bent niet onbekend, maar gekend. God gaat Zijn weg met jou. In Psalm 139 staat dat God om je heen is. Waar je ook heen gaat, Hij houdt je vast.

”God’s not done with you. Even with your broken heart and your wounds and your scars. God’s not done with you. Even when you’re lost and it’s hard and you’re falling apart.”

Tauren zingt in het refrein “God’s not done with you”. En ik moet zeggen, het liedje zingt heerlijk mee (vooral het you-ouuu-ouu) God is niet klaar met jou. Ook al is je hart gebroken, ook al voel je je verloren, ook al is het leven zwaar, val je in duizend stukjes uit elkaar…Hij vergeet jou niet!

God laat niet los wat zijn hand eenmaal begonnen is. In Psalm 139 lezen we dat Hij ons vormeloos begin zag. Alles werd in Zijn boekrol opgetekend, aan de dagen van jouw bestaan ontbrak er niet één, staat in vers 16. God schrijft jouw verhaal. God’s not done writing your story.

Ik kan nog wel even doorpraten over dit toffe nummer, maar ik zou zeggen: check hieronder het hele nummer God’s Not Done with You.

Wat vind jij van dit nummer? Laat het weten in de reacties hieronder!

Deel deze blog met een vriendin!

2 reacties

  1. Mooi nummer! Mooie tekst ook! Ik heb zelf ook verschillende periodes in mijn leven gehad dat ik dacht: En hoe gaat het nu verder, het zal wel niet echt iets meer worden.. Maar uiteindelijk bloeide alles toch weer op op een wonderlijke manier.

    ~ Never give up! God gaat met je mee

Reacties zijn gesloten.