Lichtjes van hoop

De dagen worden donkerder, de blaadjes vallen van de bomen en ‘s avonds is het opeens al donker. Wat ik dan zo leuk vind, is dat je overal in de huizen de lichtjes aan ziet gaan. Kleine lichtjes die het donker minder donker maken. Grote en kleine lichtjes die de weg verlichten.

Een stroom van Gods liefde de wereld in sturen

Zo mogen ook wij in het donker ons lichtje laten schijnen. Jezus, het Licht van de wereld, heeft gezegd dat wij het licht zijn en dat het licht niet verborgen kan blijven. Licht laten schijnen, dat is onze opdracht. We zijn lichtjes. Laten we schijnen in de nacht. Laten we het donker verlichten als Gods geliefde kinderen. Laten we een stroom van Gods liefde, vreugde, vrede en licht de wereld in sturen door Zijn Geest die in ons werkt. Waar we komen liefde achterlaten. Waar we komen vreugde achterlaten. Vrede zaaien. Licht zijn door Zijn licht te weerkaatsen. Zoals lichtjes de stad verlichten, mogen wij lichtjes zijn.

Een tijdje geleden kwam het idee in me op om stickers te maken met twee korte, bemoedigende teksten erop. Ik weet nog dat ik op de fiets naar m’n werk zat en dat ik alleen van het idee al super blij werd (big smile op de fiets, hihi). Hoe mooi is het om iemand Gods vrede toe te wensen? Het kan zo bemoedigend zijn om als je er doorheen zit een lichtje van Gods hoop te krijgen. Misschien kunnen we soms wel onderschatten wat een kaartje met een paar woorden erop kan doen. Het kan zo bemoedigen en Gods licht laten zien. Laat iemand weten: er is hoop met God en vandaag geef ik jou een lichtje van hoop om je daaraan te herinneren.

Bemoedigende stickers

De stickers Vrede voor jou en Lichtje van hoop staan nu in onze webshop. De stickers zijn rond en hebben een doorsnede van 40mm. De teksten zijn gemaakt om Gods hoop en vrede door te geven. Maar ik bedacht ook: ze zijn ook super mooi om te plakken op een kaartje of cadeautje voor iemand die niet gelooft. Een aantal van jullie hebben al enthousiast stickers besteld, dat vind ik echt leuk, maar vooral bijzonder en tof omdat er mensen bemoedigd gaan worden met Gods boodschap! Wil jij deze kerst je kerstenveloppen een extra touch geven? Wil je een voorraadje voor in je kaartenbak? Bestel dan gauw jouw setje van 5 of 10 stickers via de shop!

Een mooie papiervezel en eenvoudig design

Wat extra leuk is om te laten weten, is dat de stickers gemaakt zijn van biologisch kraftpapier en de lijm op de stickers is composteerbaar. De stickers hebben een stevige kwaliteit, waardoor ie ook in de post op jouw envelop blijft zitten. Door het kraftpapier wat deels van landbouwafval gemaakt is, zie je in het materiaal mooie vezels die de stickers in combinatie met het eenvoudige design een unieke uitstraling geven. Zin om post te versturen en mensen een hart onder de riem te steken? Bestel dan via de knop hieronder jouw setje stickers!

Beeld: Tamar Lindhout

Deel deze blog met een vriendin!