Bewust naar kerst toeleven met Hart vol vreugde

Langzaamaan beginnen de dagen donkerder te worden. Buiten verschijnen de lichtjes en binnen kruipen we onder een kleedje met een kop thee en de kaarsjes aan. Op zondag 28 november 2021 begint advent, de periode van 4 weken voor kerst. Dit jaar is het adventsboek Hart vol vreugde nieuw bij Dochters van de Koning en vanaf vandaag kun jij het bestellen! In deze blog lees je alles wat je over het adventsboek moet weten en kun je doorklikken om jouw exemplaar te bestellen.

Adventsboek: Hart vol vreugde

Ik schreef het om jou in deze adventsperiode 20 momenten aan te reiken om je hart te richten op Jezus. Het boek helpt je bewust toe te leven naar kerst. Het adventsboek is echt een werkboek. Elke adventszondag lees je twee bijbelstukjes rondom het nieuwe thema van die week. Deze bijbelteksten komen uit het oude of nieuwe testament.

De thema’s zijn:

 • vreugde om Gods redding
 • vreugde om Gods beloften
 • vreugde om Jezus’ komst
 • vreugde om Jezus’ terugkomst

Voor de week die erop volgt vind je 4 momenten waarin je je hart op Jezus kan richten rondom een bijbeltekst, een lied of een vraag. Deze momenten sluiten aan op het thema en helpen je in de drukte van de week ruimte en tijd voor God te maken. Je kunt ervoor kiezen om deze momenten samen te bundelen tot één langer moment, maar je kunt ook 4 momenten in de week prikken. Voel je vrij om het in jouw week in te passen op een manier die bij jou past.

Jezus vol vreugde verwachten

In Hart vol vreugde moedig ik je aan om zelf de bijbel open te slaan, de teksten te lezen en God beter te leren kennen. Het invullen van vragen en opdrachten helpt je om Jezus vol vreugde te verwachten en je verwonderen over Gods reddingsplan. Door het boek te printen en de vragen in te vullen, wordt het echt je eigen boek.

Daarnaast geeft het adventsboek je ook een aantal toffe extra’s. Zo vind je in het boek vijf posters en vier kaarten die je kunt inlijsten of versturen. Ook heb ik twee pagina’s gevuld met muziektips voor advent en kerst. Daar vind je inspiratie voor je eigen afspeellijst!

Wat geeft het jou?

 • 4 adventszondagen een bijbelse overdenking
 • 15 korte momenten voor in de week
 • 30 pagina’s inspiratie voor advent
 • 5 posters om in te lijsten
 • 4 kaarten voor in een lijstje
 • Muziektips voor advent en kerst

Wil jij:

 • bewust de adventsperiode beleven?
 • je hart (opnieuw) met vreugde richten op Jezus?
 • met aandacht naar kerst toeleven?

Dan is Hart vol vreugde een boek voor jou! Ik hoop dat jouw hart deze adventsperiode vervuld mag worden van vreugde voor Jezus’ komst. Voor Gods geschenk aan de wereld. Ik bid dat je je hart openstelt om Jezus opnieuw met vreugde te ontvangen.

Je kunt het E-BOOK vanaf vandaag bestellen via de shop voor €10,00. Na je betaling ontvang je een downloadlink in je mailbox (PDF-formaat). Deze downloadlink 30 dagen geldig en werkt 3 keer. De download is enkel voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan het e-book door te sturen of te delen met elkaar. Anderen enthousiast maken, mag natuurlijk wel! Wil je het cadeau doen én zelf aanschaffen? Bestel dan 2 e-books.

Korting voor eerste 10 e-books!

Om de lancering te vieren, verzon ik wat leuks: de eerste 10 jonge vrouwen die het adventsboek aanschaffen kunnen door de code ADVENT10 in te vullen 10% korting krijgen. Klik dus gauw door naar de shop en vul de code in bij het bestelproces. Wieweet ben jij een van de eerste 10 en ontvang je 10% korting!

Ik hoop dat jullie nét zo enthousiast zijn als ik! Ik dank God voor deze lancering en ik bid dat adventsboek jou tot zegen is en helpt om Jezus met vreugde te ontvangen en verwachten. Heb je een vraag over het e-book of ben je enthousiast? Stuur me een berichtje via Instagram of mail naar info@dochtersvandekoning.nl. Liefs, Iris Molenaar

Deel deze blog met een vriendin!