Lancering: Op reis met de Koning

Yes, je leest het goed. Vandaag is de lancering van iets super leuks (al zeg ik het zelf)! Ik heb er heel lang naar uitgekeken om dit met jullie te delen. De titel van dit stukje geeft je misschien al een idee. Ik lanceer een invulboekje voor op of in je vakantie: Op reis met de Koning.

Op reis met de Koning

Dit is ‘m dan! Ik word er super blij van en ik hoop jij ook! Ik kan je vertellen: de binnenkant is ook superleuk.

Het boekje is vanaf vandaaggratis hier op de website te downloaden. Met behulp van invulvragen kun je het boekje gebruiken om in de vakantie met God te leven. Want: dat kan soms best wel lastig zijn, vind ik. Neem jij je geloof mee op vakantie of laat je het thuis liggen? Een verdere toelichting vind je in het boekje zelf.

Neem jij je geloof mee op vakantie of laat je het thuis liggen?

Anna van Rumpt van Anna E. Studios, ook bekend van The Stars By Name, heeft prachtige zomerse illustraties gemaakt.

Download hieronder jouw invulboekje, print het en gebruik het thuis of op reis! Laat me weten wat je ervan vindt. Dat vind ik leuk! Plaats een foto van jouw boekje in een zomerse setting, noem @dochtersvandekoning en gebruik #opreismetdekoning. De leukste foto’s zal ik delen op de Instagram van Dochters van de Koning. Geniet van de zomer!

Het boekje van 2019 is niet meer te downloaden. In 2020 verschijnt een nieuw boekje.

Deel deze blog met een vriendin!

Eén reactie

  1. Wow!! Wat een geweldig idee het ziet er echt prachtig uit Iris❤❤????????

Reacties zijn gesloten.