Sunday Song – Zomerspecial

Deze Sunday Song staat in het teken van de zomer! Heb jij al een fijne playlist voor thuis of onderweg? Een dag zonder muziek is voor mij een dag niet geleefd. Ik hou van muziek en vind het leuk om nieuwe en oude songs te ontdekken. Ik deel een aantal liedjes die niet mogen ontbreken op jouw zomerplaylist. Lees gauw verder!

1. Living to Love – Trinity

Meezingen en swingen op die lange reis naar Zuid-Frankrijk? Dan is dit nummer echt top. Het nieuwe nummer van Trinity heeft hun eigen vibe. Ze zingen over vrienden, familie en een zijn met elkaar. Leven om lief te hebben en liefhebben in het leven. Deze song maakt mij vrolijk. Het gaat niet om de bestemming, maar the in between. Het doet me denken aan leven met de dag en genieten met de mensen om je heen. Let’s spread the love! Oh ja, check hier ook echt even de letterlijk spetterende videoclip.

”Let’s spread the love!

2. Leef! – Chesron

Dit liedje is net als het nummer van Trinity net uitgekomen en heel geschikt voor op de achterbank. Het is de eerste single van Chesron Sminia, bekend van De Rechtstaat en Adem Project. Het liedje staat bij mij al een paar dagen on repeat. I love it! Het gaat over God die jou gemaakt heeft, die een plan met jou heeft en die kracht geeft. Je mag leven in overvloed. God geeft hoop en Hij is altijd goed. De tekst staat vol verwijzingen naar de Bijbel. De sound vind ik tof en dan vooral het stukje: ‘Ja, ik leef!’ Een aanrader dus. Bekijk hier de videoclip.

‘Ja, ik leef!’

3. Overwinnen – Damascus en Hanne de Vries

Ken je het nummer Surrounded (Fight My Battles)? Dit is de Nederlandse versie van het nummer door Damascus en Hanne de Vries. Ik vind de tekst sterk en vol woorden over God. ‘Als er niemand om mij geeft, dan ben ik omgeven door U.’ In het lied wordt zang en rap afgewisseld. Ga ‘m luisteren deze zomer en klik hier voor de videoclip!

‘Als er niemand om mij geeft, dan ben ik omgeven door U.’

4. Joy – For King and Country

Ook dit vrolijke liedje mag niet ontbreken. Ook al lijkt de wereld om je heen alleen maar zorgelijk en donker. Gods vreugde is jouw kracht. Met Hem aan je zijde mag je in het licht stappen. Met dit liedje heb je gegarandeerd een goede sfeer onderweg: Let it move you!’ Klik hier voor YouTube.

Gods vreugde is jouw kracht.”

5. Your Name is Power – Rend Collective

En als laatste een liedje dat sinds vrijdag uit is! Zodra het online stond appten twee vriendinnen me dat Rend Collective een nieuw lied had. Dat moest ik natuurlijk luisteren! (Stiekem zijn hun liedjes mijn favoriet) Ik vind het een heel tof nummer. Er is kracht in de naam van Jezus middenin het donker en middenin de chaos. Het liedje heeft een echt een Rend Collective vibe. Klik hier om naar YouTube te gaan.

”Er is kracht in de naam van Jezus.”

Ik wens je een hele fijne zomer vol ontspanning en muziek!

Deel deze blog met een vriendin!