Tijd voor taart, mijn boek is uit!

Tijd voor taart, want vandaag verschijnt mijn boek God is goed bij Uitgeverij KokBoekencentrum! Wat heb ik uitgekeken naar deze dag! De datum leek voor lange tijd nog heel ver weg, maar nu is het eindelijk zo ver. Een jaar lang heb ik gebrainstormd, geschreven, geschrapt en nog weer geschreven en herschreven (en dat x10), totdat het boek af was. God is goed is een boek met 200 bemoedigingen voor jonge vrouwen.

Prijs de naam van de Heer

Het maakt me dankbaar dat ik mijn boek vandaag eindelijk in handen mag hebben en dat jullie er in kunnen gaan lezen. Daarom wil ik God danken en prijzen voor wie Hij is! In Psalm 103:1-2 zingt David het uit: ‘Prijs de HEER, mijn ziel, prijs, mijn hart, zijn heilige naam. Prijs de HEER, mijn ziel, vergeet niet één van zijn weldaden.’ (NBV21) Laten we onze blik houden op de Heer en zijn weldaden. Hij is het die ons redt en genade geeft. Onze God draagt ons dag aan dag. Daarover zingt Psalm 68: ‘Geprezen zij de Here. Dag aan dag draagt Hij ons; die God is ons heil.’ Psalm 68:20 (NBG51)

In het voorwoord van mijn boek schrijf ik erover hoe ik Gods nabijheid tijdens het schrijven van mijn boek heb ervaren. Zoals elk creatief proces had het schrijven pieken en dalen. In al die momenten was Hij bij me. Hij gaf me kracht en als ik dat nodig had gaf Hij me nieuwe moed om te gaan schrijven. Zonder Hem was dit boek er niet gekomen. Het is mijn verlangen dat God door mijn boek heen de eer krijgt en dat het jou, als zijn geliefde dochter, dichter bij Hem brengt en helpt om te groeien in je geloof.

Als je wil bestellen…

Vanaf vandaag ligt God is goed in de christelijke boekhandel, dus zit er één bij jou in de buurt, ga er dan zeker even heen om hen met je aankoop te supporten. Je kunt het boek ook in mijn webshop bestellen. Je krijgt er gratis een mooie ansichtkaart bij met een lijntekening en quote uit het boek!

Deel mijn boek met anderen

Zou ik je iets mogen vragen? Misschien ken jij iemand die het gaaf zou vinden om mijn boek te lezen. Een vriendin, een nichtje, je huisgenoot. Supertof als je het verschijnen van mijn boek wil delen met hen of misschien in je kerk, vriendinnengroep of kring. Zo kunnen we samen jonge vrouwen bereiken met Gods goedheid!

Ik ga taart eten, de boekbestellingen inpakken en genieten van deze dag! Heb je een vraag over mijn boek? Stuur me dan gerust een berichtje via Instagram of mail even naar iris(at)dochtersvandekoning.nl. Ik vind het leuk om van je te horen!

Deel deze blog met een vriendin!