Sunday Song – Run to the Father

Muziek is niet weg te denken uit mijn leven. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een afspeellijst aan heb staan, gitaar heb gespeeld of heb meegezongen bij de afwas of waar dan ook. Deze zomer ontdekte ik een nummer dat eind juli dit jaar is uitgekomen. Het liedje raakte mij en in deze blog deel ik het met jou. Lees gauw verder over het nummer Run to the Father van Cody Carnes.

Run to the Father – Cody Carnes

We kunnen als mensen zoveel met ons meedragen. Schuld, schaamte, angst, zorgen, verdriet. Daar begint het nummer ook mee.

“I’ve carried a burden for too long on my own
I wasn’t created to bear it alone
I hear Your invitation
To let it all go
I see it now
I’m laying it down
And I know that I need You”

Misschien herken je het wel. Je loopt al lang rond met een schuldgevoel, met een gevoel van schaamte. Misschien kun je jezelf niet vergeven om iets wat je in het verleden hebt gedaan. Je hebt het moeilijk, maar je durft eigenlijk niet naar God toe te gaan. Je voelt je niet waardig genoeg om tegen Hem te praten. Dan is dit lied voor jou.

Je hebt het lang genoeg alleen gedragen. Je bent niet gemaakt om de lasten alleen te dragen. Jezus nodigt je uit om naar Hem toe te gaan. Voor het eerst of opnieuw. Cody zingt erover in het lied, maar het staat ook in de Bijbel in MatteΓΌs 11:28-30.

‘Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijn, en Ik zal je rust geven; neem mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en je zult rust vinden voor je ziel; want mijn juk is zacht en mijn last is licht.’

In het refrein zingt Cody over het rennen naar de Vader, het ‘vallen’ in Zijn genade. Je mag leven in Zijn genade, in Zijn liefde. Ren naar Hem toe. Wat weerhoud je nog om naar Hem toe te gaan? Hij zal je hart helen, Hij zal voor je zorgen. Ook als je even bent afgedwaald, het even niet meer weet, mag je altijd weer rennen naar de Vader. Ren in Zijn open armen, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Aarzel niet langer, Hij staat je op te wachten, elke dag weer.

“I run to the Father
I fall into grace
I’m done with the hiding
No reason to wait
My heart needs a surgeon
My soul needs a friend
So I’ll run to the Father
Again and again and again and again”

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele nummer Run to the Father? Beluister dan hieronder het hele nummer via Spotify of klik hier voor de YouTube-versie.

Wat vind jij van dit nummer? Laat het me weten hieronder of via Instagram!

Deel deze blog met een vriendin!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.