Over ons

Wat is de missie van Dochters van de Koning?

Dochters van de Koning missie christelijke blog

Dochters van de Koning begon in januari 2019 als community en blog voor christelijke meiden van 12 tot 24 jaar. Inmiddels hebben we ook een webshop met christelijke producten. Het idee voor een blog ontstond eind 2018 tijdens een brainstorm. Tijdens een latere brainstorm ontstond de naam ‘Dochters van de Koning’ geïnspireerd op 1 Johannes 3:1. Na gebed en gesprekken met enthousiaste mensen is Dochters van de Koning begonnen.

Wij geloven dat jij gemaakt bent om met God te leven. Onze missie is dan ook om jou te bemoedigen in jouw dagelijks leven met God. Samen met jou willen we Jezus volgen met vallen en opstaan. Jou inspireren doen we door de Bijbel, blogs, talks, video’s, de webshop én elkaar. Want zonder jou zijn we geen community! God staat bij Dochters van de Koning altijd centraal. Hij is onze Koning.

Als community wil Dochters van de Koning jou een online plek bieden waar je bemoedigd wordt in jouw leven met God, waar je mag leren over God. We hopen dat jij wat je van God ontvangt ook mag uitdelen aan jouw omgeving!

Wie zijn wij?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 98-1024x1024.png

Hey! Ik ben Talita van den Berg en ik ben 18 jaar. Sinds januari 2019 maak ik foto’s voor de website en Instagram van Dochters van de Koning. Ik maak bijvoorbeeld foto’s van de kaartjes voor in de webshop of voor de lancering van een nieuw product. Zo nu en dan zet ik ook wel eens Iris op de foto. Het is tof om op deze manier bij te dragen aan de groei van Dochters van de Koning. Ik vind het gaaf om te zien wat God doet door bijvoorbeeld blogs heen. Ik hoop dat mijn foto’s wat bijdragen aan de posts op Instagram en de website. Ik vind het superleuk om met mijn hobby iets te kunnen betekenen voor deze mooie blog en community!

Op dit moment werk ik als au pair in Londen. Na mijn tussenjaar hoop ik te gaan studeren. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en ik houd van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Naast fotografie word ik blij van muziek maken, van kletsen met vriendinnen en van taarten bakken. Mijn dagen gaan niet voorbij zonder heel veel kopjes thee en je kunt me altijd wakker maken voor macarons of cheesecake.

Ik wil graag met God leven en probeer steeds meer over Hem te leren. Ik geniet van de kleine dingen en ben elke dag dankbaar voor de mensen om mij heen. Ik hoop dat Dochters van de Koning jou mag bemoedigen en inspireren tot een leven met God.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Nieuwe--1024x1024.png

Hey, wat leuk dat je hier een kijkje neemt! Ik ben Iris Molenaar, 19 jaar en de eigenaar van Dochters van de Koning. Het maakt me dankbaar om sinds januari 2019 te mogen werken aan de groeiende community en zo bij te dragen aan de opbouw van Gods Koninkrijk. Regelmatig lees ik met een glimlach jullie berichtjes en reacties over God die jullie bemoedigt door de posts, blogs of de podcast. Ik heb een diep verlangen om Gods liefde en het geloof uit te delen en jou daarmee te bemoedigen. Ik geloof dat we gemaakt zijn om met God te leven, ook in deze gebroken wereld. Hij wil het leven samen met jou doen. Via Instagram vind je dagelijkse bemoediging voor een leven met God.

Doordeweeks loop ik rond op de universiteit, waar ik met veel plezier theologie studeer. Ik houd ervan me te verdiepen in de Bijbel, in kerkgeschiedenis, theologische en ethische kwesties en filosofie. En oh ja, mijn dagen gaan niet voorbij zonder muziek én cappuccino’s (I love it!) Ik wil God centraal stellen in mijn leven én bij Dochters van de Koning. Zonder Hem zou ik dit niet kunnen doen. Hij is goed!

P.S. Heb je al een kijkje genomen in onze shop? Je bestelt er kaartjes, een schrijf- en verzendservice en downloadable e-books. Elke bestelling maakt me blij en pak ik met liefde in!