Geef jij hoop door deze kerst?

Over een tijdje begint de adventsperiode en gaan we al weer naar kerst toeleven. Deze producten helpen jou een handje om deze kerst hoop door te geven. Hoop die God ons geeft in Jezus Christus!

Stickers – Vrede voor jou

Eenvoud en bemoediging in één design. Deze stickers zijn gemaakt om een ander Gods vrede toe te wensen. Een boodschap waarmee je iemand kan bemoedigen. De stickers gemaakt van biologisch kraftpapier hebben een zichtbare papiervezel, waardoor elke sticker uniek is. De God van de vrede is met ons. Schrijf een (kerst)kaartje en plak de sticker op de envelop als een extra bemoediging.

Stickers – Lichtje van hoop

God heeft Zijn eigen Zoon gegeven. Jezus, voor ons naar de aarde gekomen. Hij is Immanuël, God met ons. In Jezus is er hoop. Door Zijn komst naar de aarde, Zijn leven, sterven en opstanding is er nieuw perspectief, eeuwigheidsperspectief. Daar mogen we God voor danken! Er is hoop. Geef een lichtje van die hoop door deze winterperiode en aankomende kerstdagen. De wereld heeft Jezus nodig!

Een kaartje vol bemoediging

De kaarten in onze shop kun je op veel momenten gebruiken. De kaarten Christ is enough en Praise Him forever zijn prachtig om met kerst te versturen. De kaarten zijn blanco aan de achterkant, dus je hebt genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Christus is genoeg voor jou en mij. Zijn genade is genoeg. We mogen God loven en prijzen voor wat Hij gedaan heeft. Voor Zijn geschenk aan de wereld: Zijn enige Zoon die Hij zo liefhad.

Stuur je liever in het nieuwe jaar, 2021, een kaartje aan mensen die je lief zijn? Kies dan de kaart Be blessed girl. Een mooie boodschap om aan het begin van een nieuw jaar aan iemand op te sturen. Gods zegen is er altijd voor ons, aan het eind van dit jaar, maar ook aan het begin van een nieuw jaar!

Bemoedig deze kerst mensen om je heen met een kaart, een envelop met een sticker erop. Een klein gebaar kan zoveel moois brengen. Geef jij hoop door aankomende kerst? Go tell it on the mountain, that Jesus Christ is born…! Shop onze kerstproducten via de knop hieronder!

Fotografie: Tamar Lindhout en Talita van den Berg