Contact

Heb je een vraag of vind je het leuk om samen te werken? Stuur gerust een mailtje naar info(at)dochtersvandekoning.nl of naar shop(at)dochtersvandekoning.nl voor vragen over de webshop. Je mag ook altijd een berichtje sturen via Instagram. Ik vind het leuk om van je te horen!

Blogs

Dochters van de Koning schrijft soms voor andere christelijke platformen, zoals hier bij Fleurrijk of bij Endless Grace. Lees hier een interview bij Een Lichter Leven. Stuur vrijblijvend een mail voor de mogelijkheden.

Post

Wil je Dochters van de Koning iets toesturen? Dit kan naar het postadres: 3e Ebbingestraat 30, 8261 VR Kampen. Als je met Dochters van de Koning wil samenwerken voor de promotie van een product, stuur dan een mail. We kijken samen naar de mogelijkheden.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wil je mijn retourbeleid, de algemene voorwaarden of het privacybeleid inzien? Dat kan! Op de klantenservicepagina vertel ik je alles wat je wil weten.

Bedrijfsinformatie

Iris Molenaar ”Dochters van de Koning” is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met KVK-nummer is: 75354349. Het BTW-nummer is NL002426897B72.

Telefonisch ben ik doordeweeks bereikbaar op +31 6 303 110 33.