Klantenservice

Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn bestelling verzonden? Alle bestellingen worden via brievenbuspost verstuurd. Je hoeft dus niet thuis te zijn op het bezorgmoment. Je ontvangt een mail zodra jouw bestelling is afgerond en de envelop op de post gaat.

Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten worden bepaald op basis van het gewicht van je bestelling. Dit varieert in de meeste gevallen van €0,91 t/m €4,40. De meeste bestellingen zijn lichtgewicht.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis? Alle bestellingen worden op vrijdag 16.00 verzonden. Dit betekent dat jouw bestelling na betaling binnen vijf werkdagen verzonden wordt. Heeft je bestelling haast? Stuur even een mailtje naar shop(at)dochtersvandekoning.nl dan kijken we samen of jouw bestelling eerder verzonden kan worden.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt? Jouw bestelling wordt met liefde en zorg ingepakt. Zo is elke bestelling een feestje om te ontvangen. Bij het inpakken gebruiken we geen of zo weinig mogelijk plastic. Zo denken we aan het milieu!

Hoe werkt het downloaden van een e-book? Nadat je het e-book hebt besteld en betaald, ontvang je een mail met een link. Wanneer je hierop klikt, kun je het e-book downloaden op je computer. Let op: downloadlinks werken maximaal drie keer. Zorg dat je het bestand goed opslaat.

Kan ik een e-book met iemand delen? Tof dat je het e-book cadeau wil doen of delen. Het is echter niet toegestaan om 1 e-book met meerdere mensen te delen of anderszins de verspreiden. Wil je het e-book delen? Schaf dan meerdere e-books aan.

Wat doen jullie met mijn gegevens? Dochters van de Koning gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.

Ik heb een vraag of klacht over mijn bestelling of ontvangen product. Wanneer je een vraag of klacht hebt over jouw bestelling kun je een mail sturen naar shop(at)dochtersvandekoning.nl. We helpen je en denken graag met je mee!

Retourbeleid

Dit is ons retourbeleid in het kort. Voor de uitgebreidere regels verwijzen we je door naar onze Algemene Voorwaarden.

  • Ruilen kan binnen veertien dagen vanaf de besteldatum. Ruilen van downloadbare producten is niet mogelijk.
  • Een retourzending moet vergezeld zijn van een ingevuld herroepingsformulier.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor de rekening van de afnemer.
  • Slechts wanneer de retourzending in originele verpakking en staat ontvangen is, kan restitutie plaatsvinden.

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden lees je hoe wij werken. Via deze link vind je de Algemene Voorwaarden van Dochters van de Koning.

Privacybeleid

In ons privacybeleid lees je wie wij zijn, waartoe we gegevens verzamelen, hoe zorgvuldig we zijn en hoe welke gegevens wij bewaren. Via deze link kun je ons privacybeleid lezen.