Just do it, maar niet alleen

Een idee krijgen van God, er samen met Hem voor gaan en door die reis heen uitkomen bij iets heel anders. Dat is hoe het ging bij het starten van mijn bedrijfje, The Stars By Name. Ik maak christelijke armbandjes en kaartjes. Het begon alleen nooit met het plan om een bedrijf te beginnen, maar dat werd het wel.

Mijn naam is Anna van Rumpt en ik ben 18 jaar. Ik hou van zingen, printjes, ontwerpen, interieur, latte macchiato’s en bovenal; van God! Iris heeft me laatst gevraagd om iets te vertellen over The Stars By Name en de rol die God daarin gespeeld heeft. Ik kan je vast vertellen; die rol was én is groot.

Een paar jaar terug volgde ik een Alpha Youth cursus in mijn woonplaats en daar was ik veel bezig met het geloof. Ik ging nadenken over hoe ik een bijdrage kon leveren aan Gods koninkrijk en kwam op het idee om een blog te beginnen. Dit hield niet heel lang stand, want het was gewoon mijn ding niet. Ik vind het ook helemaal niet erg dat ik gestopt ben. Ik geloof dat je door dingen te doen er door de tijd heen achterkomt wat het uiteindelijke doel is. Gods plan is soms niet meteen duidelijk, maar elke stap die je met Hem zet, brengt je steeds dichter naar de goede richting. God geeft ons vrijheid om onze eigen keuzes te maken, maar als God een rol krijgt in jouw keuzes dan kom je altijd terecht op een bestemming die bij je past.

Een blog was het voor mij niet, maar ik ging nadenken over wat ik nog meer leuk vond en wat ik miste. Dat waren voor mij christelijke armbandjes die simpel en minimalistisch waren. Ik maakte een moodboard, ging aan de slag en zag dat meer meiden het leuk vonden. Zo groeide The Stars By Name steeds verder. Foto’s van de armbandjes worden veel gedeeld op Instagram en dat vind ik zo gaaf! De laatste tijd wordt Instagram vaak gezien als iets negatiefs en geloof me, er zitten ook zeker mindere kanten aan, maar ik zie ook wat voor goeds het voortbrengt. Meiden die anderen inspireren en voor hun geloof durven uit te komen. Kaartjes worden geschreven en achtergelaten in de trein en er ontstaan gesprekken over een woord dat op een armbandje staat. Ik krijg kippenvel als ik zo’n soort bericht ontvang van een volger. Wat een powervrouwen, denk ik dan! God is gewoon aan het werk door The Stars By Name heen. Dat vind ik ontzettend mooi, want dat had ik van tevoren nooit durven dromen.

Mijn doelgroep is vooral gericht op meiden en vrouwen, maar niet alleen de meiden en vrouwen in Nederland. Over heel de wereld mogen ze weten dat ze geliefd, gekend en gered zijn. Ik ben ambassadeur van Compassion en van elk armbandje gaat 1 euro naar Compassion toe. Op die manier kunnen we samen een bijdrage leveren aan de projecten die Compassion heeft in andere landen.

Zonder God was ik nooit zo ver gekomen. Hij is Degene die dit tot een succes heeft gebracht en Hij werkt door alles heen. Daarom wil ik ook tegen jou zeggen: just do it! Maar ga niet alleen. Ga samen met God en Hij zal met je zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Anna’s shop? Neem dan een kijkje op de website of klik hier voor haar Instagram.

Deze gastblog is geschreven door Anna van Rumpt.

Deel deze blog met een vriendin!