21 dagen gericht op Jezus, doe je mee?

Durf jij kwetsbaar te zijn bij Jezus? Durf jij je kwetsbaarheid bij Hem te brengen? Je hart uit te storten en op Hem te vertrouwen?

Jouw kwetsbaarheid bij Jezus

Verhalen waarin vrouwen bij Jezus komen blijven me raken. In Lucas 10:38-42 komt Maria aan de voeten van Jezus zitten. Ze luistert naar zijn woorden. In Lucas 7:36-47 knielt een vrouw huilend bij Jezus neer terwijl Hij op bezoek is in het huis van een farizeeër. Haar tranen maakten Jezus’ voeten nat en ze droogde ze af met haar haar. Mensen keken op deze vrouw neer, vanwege de zonden die ze had gedaan. In haar kwetsbaarheid kuste ze Jezus’’ voeten. Ze wreef zijn voeten in met dure geurende olie. Ze liet zien hoeveel ze van Jezus hield. In haar kwetsbaarheid toonde ze Jezus haar liefde. Hij zei tegen haar: ‘Uw zonden zijn uw vergeven.’

Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust,
van hem komt mijn redding. Psalm 62:2 (NBV21)

Ook voor jou is er plaats aan de voeten van Jezus. Kom maar met je kwetsbaarheid en pijn. Met je zonden en je fouten. Met je dromen en je falen. Met je dank en met je klacht. Met je geloof en met je twijfel. Met je idealen en met je ‘ik weet het niet zo zeker’. Zoals Maria aan de voeten van Jezus kwam zitten, zo mag jij ook bij Hem komen zitten. ‘Hier ben ik, Jezus, ik wil luisteren naar uw stem, ik wil U volgen.’ Of zoals de gebroken vrouw die haar liefde liet zien aan Jezus en huilde aan zijn voeten.  Misschien is het al even geleden dat je aan God hebt verteld wat er écht in je leeft. Hij verlangt ernaar het van jou te horen. Hij verlangt ernaar je te ontmoeten.

Rennen we Jezus voorbij?

Vorig jaar schreef ik de download ‘Dicht bij Jezus’ die je helpt om 21 dagen een moment te nemen om aan Jezus’ voeten te zitten. In mijn hart ligt het verlangen naar minder ruis en meer van Jezus. Er zijn zoveel stemmen in de wereld, maar luisteren we ook naar zijn stem? Rennen we Jezus niet voorbij? In de download vind je voor 21 dagen een eenvoudig moment met een bijbeltekst, lied of opdracht. Jezus verlangt ernaar we ons op Hem richten, dat we Hem volgen en zijn woorden in ons hart bewaren en uitleven.

Tof als je meedoet! Ik hoop en bid met heel mijn hart dat de download je dichter bij Jezus brengt. In de download vind je voor 3 weken een bijbeltekst of lied om je dag samen met Hem te starten of af te sluiten! Je kunt op je eigen moment starten en je eigen tempo volgen. Je krijgt het document als PDF en kunt ‘m zelf printen. Alleen dit weekend (tot zondag 24 september 2023) kun je de download met €1,- korting aanschaffen. Van €3,99 voor €2,99.

Heb je nog een vraag over de download? Stuur me gerust een berichtje via de mail of Instagram.

Deel deze blog met een vriendin!