Meld je aan voor een leeschallenge in april of mei!

Vorige week maandag startte de leeschallenge over Vertrouwen met heel je hart! Wat is het mooi om met een groep van twintig vrouwen bezig te zijn met het thema vertrouwen. Samen lezen we elke doordeweekse dag een stukje uit mijn boek God is goed. Het geeft moed om te weten dat je tegelijk met anderen dezelfde bijbelgedeelten en bemoedigingen leest en dat je kunt delen in de appgroep als je daar behoefte aan hebt. Dit smaakt naar meer, daarom deel ik in deze blog meer over leeschallenges in april en mei. Blijf zeker even lezen als je nieuwsgierig bent!

In mijn hoofd ontstonden na de eerste week van leeschallenge over vertrouwen al plannen voor meer challenges dit jaar. Om zo samen ons hart te richten op God in deze wereld die zoveel van ons vraagt en zoveel roept. Het is mijn gebed en verlangen dat de challenges bijdragen aan jouw groei in geloof. Op dit moment staan er maar liefst twee op de planning, in april en mei 2024.

Leeschallenge in april: Als je gebroken bent

Na het Paasweekend, op dinsdag 2 april, start de leeschallenge bij het hoofdstuk ‘Als je gebroken bent’ uit mijn boek God is goed. Elke dag van de challenge ontvang je van mij een berichtje in een appgroep. In de groep kun je delen over wat je gelezen hebt of op elkaar reageren. Van 2 april t/m 23 april 2024 lezen we elke dag van de week een bemoediging uit het hoofdstuk ‘Als je gebroken bent’. Op zondag houden we een leespauze. Om mee te doen heb je het boek God is goed nodig.

Spreekt het thema ‘Als je gebroken bent’ jou aan? Schrijf je dan alvast gratis in via de knop onderaan de blog!

Leeschallenge in mei: Geloven met anderen

Na het Pinksterweekend start ook een leeschallenge. Het thema is ‘Geloven met anderen’, we zijn door God aan elkaar gegeven! Deze challenge duurt iets minder lang en loopt van 21 mei t/m 3 juni 2024. Elke dag stuur ik een berichtje in de appgroep. Als je daar behoefte aan hebt, kun je in de groep delen en op elkaar reageren. We lezen elke dag van de week een bemoediging uit het hoofdstuk ‘Geloven met anderen’. Er zijn geen leespauze-dagen.

Lijkt het je tof om met dit thema bezig te zijn? Klik voor meer informatie én alvast gratis aanmelden hieronder.

Ik hoop je in april of mei te zien bij een van de challenges. Je bent van harte welkom!

Heb je na het lezen van deze blog en/of het aanmeldformulier nog vragen? Stuur me gerust een berichtje op Instagram of via iris(at)dochtersvandekoning.nl!

Deel deze blog met een vriendin!