3 podcasts om deze zomer te luisteren

Ik vind het heerlijk om soms een podcast te luisteren. Als verdieping bij de Bijbel of om geïnspireerd en aangemoedigd worden in mijn geloof. Vandaag deel ik drie van mijn favorieten. Mooi om deze zomer te luisteren!

1. Zij Lacht Elke dag

De overdenkingen van Zij Lacht zijn nu ook te beluisteren als podcast. Ze worden voorgelezen door Liza Kruit-de Jonge. Al een aantal keer heb ik een overdenking geluisterd. Heel fijn als je onderweg bent of voor een moment tussendoor.

2. Dit is de Bijbel

In deze podcast over de Bijbel van de EO en IZB komen allerlei onderwerpen aan bod. Journalist David Boogerd gaat in gesprek met verschillende theologen, zoals Arnold Huijgen, Almatine Leene en Stefan Paas. Ook de afleveringen met luisteraarsvragen zijn een aanrader. Deze podcast is fijn om te luisteren en een mooie manier als je zoekt naar verdieping en context bij de bijbel.

3. Villavie

Eline Hoogenboom neemt je in de Villavie-podcast mee in allerlei thema’s rondom voluit leven, dichtbij jezelf en dichtbij God. De podcasts zijn kort, Eline deelt veel tips en eindigt altijd met een boekentip. Thema’s die voorbijkomen zijn vertrouwen op God, veerkracht, tijd met God, jij en je relaties en de lat lager leggen. Tof om zo nu en dan tussendoor te luisteren!

Welke podcast luister jij graag? Deel ‘m hieronder! Veel luisterplezier!

Deel deze blog met een vriendin!