Laat jij je leven? Kom tot rust

Ik verlang naar de Heer,
ik wacht op hem,
ik vertrouw op zijn woorden.
Psalm 130:5 (Bijbel in Gewone Taal)

Een aantal jaar geleden drong het besef tot me door dat we niet gemaakt zijn om te rennen tot we erbij neervallen. We leven, maar aan zoveel leven we voorbij. Natuurlijk moeten sommige dingen gebeuren, maar je hebt de keuze of je je laat leven of niet.

Ik wil je uitnodigen om deze week eens een moment stil te staan. Neem tijd voor rust en stilte. Misschien een wandeling door het park of in een natuurgebied als je dat in de buurt hebt. Een moment zonder podcast, zonder meteen door naar de volgende taak. Maak tijd voor ruimte om God te ontmoeten, Hij verlangt naar jou. Hij is er al.

Ik verlang naar de Heer,
ik wacht op hem,
ik vertrouw op zijn woorden.
Psalm 130:5 (Bijbel in Gewone Taal)

Hoe kun jij deze week stilstaan? Sla je agenda open of pak je digitale planning erbij en maak ruimte. Heb je inspiratie nodig hoe je zo’n moment kunt invullen? Kijk dan eens in mijn webshop. Daar vind je bijvoorbeeld 21 momenten aan Jezus’ voeten in de download ‘Dicht bij Jezus’ of mijn boek ‘God is goed’ met 200 bemoedigingen rondom allerlei geloofsthema’s.

Deel deze blog met een vriendin!