15 christelijke boeken die jullie graag lezen

Sinds een tijdje ben ik weer meer aan het lezen. Voor mijn studie theologie moet soms zoveel pittige stof lezen, dat ik er niet aan denk om bij de bibliotheek een roman te lenen. Ik ben vorige week begonnen in de Hope Harbor-serie van Irene Hannon en het is heerlijk om voor even in de wereld van een boek te kruipen. Volgens mij was ik even vergeten hoe ontspannend het is om een roman te lezen tussen alle studieboeken door. Op Instagram deelde ik laatst drie boekentips in een reel: Leven vanuit rust van Tomas Sjödin, Villavie van Eline Hoogenboom en One thousand gifts van Ann Voskamp. Het leek me leuk om ook jullie om boekentips te vragen. Dus plaatste ik een story met de vraag:

Wat is jouw christelijke boekentip?

Veel van jullie hebben een tip ingestuurd, superleuk! Daarom vandaag een post met 15 christelijke boekentips. Ik heb er maar een lijstje van gemaakt (op willekeurige volgorde!).

Jullie boekentips

1.         Paradijsstad van John Mark Comer

2.         Een jas met kogelgaten van SDOK

3.         Vertrouw maar op Mij van Max Lucado

4.         Gods verhaal, jouw verhaal van Max Lucado

5.         Not so perfect van Eline Hoogenboom

6.         Geroepen voor Gods plan met jou van Elsa Schaddelee

7.         Liturgie van het alledaagse van Tish Warren

8.         Het leven waar je naar verlangt van John Ortberg

9.         Vereenvoudig je leven van Bill Hybels

10.       Ik geloof, geloof ik van Bram Beute

11.       Live van Sadie Robertson

12.       De Duiventil van Gerda Ronhaar

13.       Stille woorden van Elizabeth Musser

14.       Romans van Marianne Grandia, bijvoorbeeld: Koorden van liefde

15.       Romans van Francine Rivers, bijvoorbeeld: Bevrijdende liefde

Ik heb Bevrijdende liefde van Francine Rivers gereserveerd bij de bieb, maar ik ben nu nog bezig in een andere roman. Nu ben ik heel benieuwd welk boek van dit lijstje jij hebt gelezen of wilt gaan lezen. Laat het hieronder weten!

Deel deze blog met een vriendin!