Ik schreef het boek ‘God is goed’

Boek God is goed Iris Molenaar_DvdK_Blog

‘Heb je er weleens over gedacht om met een uitgeverij samen te werken?’ Die vraag kreeg ik in mei 2021 in mijn mailbox. Diep van binnen had ik altijd al de droom om ‘ooit’ een boek te schrijven, maar ik had niet bedacht dat dat in 2022 zou zijn. Van binnen deed ik een vreugdedansje toen ik dat mailtje kreeg! Ik dacht erover na, bracht het in gebed en besloot toen het avontuur aan te gaan: een boek schrijven. Zo begon in 2021 een nieuwe uitdaging: een boek schrijven voor jonge vrouwen, zoals jij en ik.

Verlangen naar een leven met God

En nu mag ik het eindelijk met de wereld delen. Ik heb een boek geschreven! Een tijdje terug heb ik het al gedeeld op Instagram. God is goed verschijnt op 2 maart dit jaar bij KokBoekencentrum. Het is een boek met 200 bemoedigingen voor jonge vrouwen. Voor als je zoekt naar een manier om jouw geloof vorm te geven. Voor als je verlangt naar een leven met God. Het boek bestaat uit 10 hoofdstukken met praktische thema’s als rust vinden bij God, oefenen in dankbaarheid, gebrokenheid, tijd met God, Hem dienen, gebed en nog veel meer.

Een gaaf en intens proces

De afgelopen 1,5 jaar moest ik het stil houden. Ik heb heel wat uurtjes typend achter mijn laptop doorgebracht of al brainstormend over bijbelteksten, quotes en tekst. Het was een supergaaf en intens proces. Even een shout out naar Jilke Tanis die mij daarin zo fijn heeft begeleid als redacteur! Het maakt me stil dat ik dit nieuws met jou mag delen en tegelijkertijd ook heel enthousiast en dankbaar. God is zo goed!

Wil je meer weten? Als je het leuk vindt kun je mijn boek alvast in de catalogus van KokBoekencentrum.

Binnenkort start de pre-order!

In een andere blog zal ik nog wat meer vertellen over de inhoud van het boek en zal ik een aantal vragen beantwoorden die jullie me via Instagram stelden. In februari kun je het boek als pre-order bestellen in mijn webshop. Door het boek bij mij te bestellen steun je Dochters van de Koning en support je mij als auteur. Schrijf je in voor de mails om op te hoogte te blijven!

Deel deze blog met een vriendin!