Bestel nu: E-BOOK Op reis met de Koning 2020

Yes, yes, yes! Vandaag is het 12 juni en dat betekent de lancering van het downloadable E-BOOK Op reis met de Koning 2020. Na maanden eraan gewerkt te hebben, de nachtjes afgeteld te hebben, is het eindelijk zover! Ik ben God vanaf het begin van dit project zó dankbaar dat ik dit samen met Hem mag doen. Aan Hem alle eer! Vanaf vandaag kun jij het E-BOOK downloaden in de shop! Wat ”Op reis met de Koning 2020” is? I’ll tell you!

Focus op God

Je herkent het vast wel. De zomervakantie begint en je hebt een ander ritme. Uitrusten, ijsjes eten of heel hard werken. Misschien ga je op vakantie of blijf je thuis. Ik heb mezelf afgevraagd: hoe houd ik in de vakantie mijn focus op God? Hoe blijf ik tijd met Hem doorbrengen? Hem danken? Hem vertellen wat me bezighoudt? Daarom maakte ik dit e-book. Omdat het soms best lastig is om je focus op onze Hemelse Vader te houden in zo’n vakantieperiode. ????

Wat staat erin?⠀

En dát is dus precies waar dit invulboek jou mee helpt! Op reis met de Koning 2020 is hét E-BOOK dat jou helpt om in de komende zomervakantie je focus op God te houden en met Hem te leven. Je mag de reis van het leven samen met Hém doen, onze Koning. Het boek is 48(!) pagina’s dik en is een download.

In het boek vind je 21 invulpagina’s om elke dag (of wanneer jij wil) in te vullen. Elke pagina geeft jou ruimte om:

  • Een herinnering op te schrijven
  • Een bijbeltekst of lied te bewaren
  • God te danken voor wat Hij geeft en wie Hij is
  • Gebedspunten op te schrijven en te bidden

Het toffe is dat het boek dit jaar ook extra’s heeft. Op de extra pagina’s vind je onder andere:

  • Schrijf- en tekenruimte
  • Het Onze Vader
  • Fotopagina’s
  • Bijbelteksten en quotes

Daarnaast vind je nog een aantal leuke pagina’s! Het boek is geïllustreerd door Eva Hellenthal. Op elke pagina vind je prachtige, zomerse illustraties. Thanks, Eva!

Wil jij…?

Wil jij deze zomervakantie je focus op God houden? Wil je herinneringen opschrijven en God elke dag bewust danken? Wil je losgaan op de pagina’s (zonder lijntjes!) met handletteren, tekenen of gewoon schrijven? Wil je aan de slag met een verkort bijbelstappenplan? Dan is dit E-BOOK zeker iets voor jou!

Je kunt het E-BOOK vanaf vandaag bestellen via de shop voor € 5,95. Na je betaling ontvang je een downloadlink in je mailbox (PDF-formaat). Deze downloadlink 30 dagen geldig en werkt 3 keer. De download is enkel voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan het e-book door te sturen of te delen met elkaar. Anderen enthousiast maken, mag natuurlijk wel! ???? Wil je het cadeau doen én zelf aanschaffen? Bestel dan 2 e-books.

Korting voor eerste 5 e-books!

Om de lancering te vieren, verzon ik wat leuks: de eerste 5 meiden die het boekje aanschaffen krijgen 10% korting met de kortingscode FEEST10.  Klik dus gauw door naar de shop en vul de code in bij het bestelproces. Wieweet ben jij een van de eerste 5 en ontvang je 10% korting! Deze korting is inmiddels verlopen.

Ik hoop dat jullie nét zo enthousiast zijn als ik! Ik dank God voor deze lancering en ik bid dat het e-book jou tot zegen zal zijn en mag helpen om dichtbij Jezus te blijven. Heb je een vraag over het e-book of ben je super enthousiast? Laat het gerust weten via Instagram of mail naar info@dochtersvandekoning.nl. Let’s party! ????

Beeld: Talita van den Berg | Illustraties: Eva Hellenthal

Deel deze blog met een vriendin!