Leestip: Psalm 84

V​​​​​​​​​raag jij je weleens af: wat zal ik nu eens lezen in de bijbel? ​​​​​​​​​​​​Dan heb ik goed nieuws. Elke vrijdag deel ik een bijbelstukje dat jij kunt lezen in je bijbel. Sla vandaag of komend weekend je bijbel open bij Psalm 84. Het is een lied over verlangen naar God. De psalmdichter heeft een diep verlangen om bij God te zijn. Dicht bij God zijn in de tempel. Herken jij je in het verlangen naar God?

Gisteren schreef ik een blog over God die jou nieuwe kracht wil geven. Daarin noem ik ook een stukje uit deze psalm. Het is een lied over verlangen naar God. Ik hoop dat de blog jou aanmoedigt om op God te vertrouwen en Hem om nieuwe kracht te vragen. God is jouw bron!

“Gelukkig zij die hun kracht vinden bij u, vol verlangen gaan zij naar u op weg; trekken zij door dorre dalen, dan worden het oasen; de vroege regen daalt er als een zegen neer. Onvermoeid trekken ze verder, in Sion zien ze u, o God.” Psalm 84:6-8 (Groot Nieuws Bijbel)

Ga jij Psalm 84 lezen?

Deel deze blog met een vriendin!