21 dagen aan Jezus’ voeten met ‘Dicht bij Jezus’

  • Verlang jij naar minder ruis en naar meer van Jezus?
  • Wil je tijd nemen om aan zijn voeten te zitten?
  • Zou je voor 21 dagen een eenvoudig moment met God willen?

Minder ruis, meer van Jezus

De laatste tijd ervaar ik een verlangen om me meer op Jezus te richten en bewust tijd met Hem door te brengen. Minder ruis en meer van Jezus. Het is een thema waar ik veel mee bezig ben. Leven vanuit rust met minder haast en afleiding, zodat ik me kan richten op God en de dingen die echt belangrijk zijn. Zo kreeg ik een tijdje terug het idee om een nieuwe download te schrijven over dit thema. Dat is ‘Dicht bij Jezus, 21 dagen aan zijn voeten’ geworden.

Aan zijn voeten

In de download neem ik je mee in 21 korte, eenvoudige momenten om aan Jezus’ voeten te komen zitten. Zoals Maria aan zijn voeten kwam zitten en luisterde naar zijn woorden (Lucas 10:38-42). Zoals de vrouw die bekend stond om haar zonden bij Jezus kwam, huilend bij Hem neerknielde en Hem zalfde met geurende olie (je leest het bijvoorbeeld in Lucas 7). Ook voor jou is er plaats aan Jezus’ voeten. Durf jij je kwetsbaarheid aan Hem te laten zien? Je mag komen zoals je bent.

Wat is jouw verlangen?

Misschien leeft het verlangen naar minder ruis en meer van Jezus ook in jouw hart. Misschien verlang je er naar om je bijbel weer open te slaan. God kent de verlangens van jouw hart. Deel je ze met Hem? De komende 21 dagen kun je elke dag een tekst uit de bijbel lezen en tijd nemen om te bidden. Een kort moment aan het begin van je dag of voordat je gaat slapen. Je kunt de pagina’s printen en ophangen als poster, maar je kunt de kaartjes ook uitknippen. Je kunt de download via de shop bestellen voor €3,99. Na je bestelling ontvang je een mail waarin je de PDF kunt downloaden. Je kunt er dan meteen mee aan de slag. Ik bid je Gods zegen toe. Ik bid dat jij je geliefd weet en welkom aan Jezus’ voeten!

Ben je begonnen met ‘Dicht bij Jezus’? Laat me weten wat je ervaring is. Ik vind het tof om van je te horen!

Deel deze blog met een vriendin!