Een dag vol boeken en workshops: kom je ook?

Ben jij een boekliefhebber en heb je zin om anderen te ontmoeten? Op zaterdag 11 juni is de boekenclubdag in Nijkerk. Een dag vol boeken, gezelligheid, ontmoeting en leuke workshops! De dag wordt georganiseerd door Arjanne van het Instagramaccount @arjanneleest. Van 10:00-16:00 kun je binnenlopen op deze dag, dus je kunt zelf bepalen wanneer en hoelang je komt. De koffie en thee staat voor je klaar! Op vaste tijden worden er toffe workshops gegeven, je kunt kennismaken met elkaar, door boeken heen bladeren, een kijkje nemen in de minibieb of een opdracht doen van een bekende auteur. Superleuk! Arjanne vroeg mij of ik op de boekendag ook een workshop wil geven. Als boekenliefhebber kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Dus kom je op 11 juni naar de boekendag? Dan lijkt het me supertof om jou te ontmoeten bij de workshop die ik geef.

Creatieve workshop bij een psalm

Ik verklap nog niet alles, maar de workshop die ik op de boekendag geef wordt creatief. We gaan samen een psalm lezen en daarna creatief aan de slag. Ik hoop dat jij erbij bent en vind het onwijs leuk om jou te ontmoeten! De andere workshops worden gegeven door Eline van Een Lichter Leven (@eenlichterleven) en door Stefanie van het Instagramaccount @stefaniemaakt.

Meer informatie en aanmelden

De dag is gratis toegankelijk en is voor boekenliefhebbers van alle leeftijden. Wil je meer informatie over de boekendag in Nijkerk? Op de website van Arjanne kun je een document vinden met alle ins en outs van de dag. Daar lees je wat je kunt verwachten en welke workshops er worden gegeven. Wil je je aanmelden? Stuur een berichtje naar Arjanne (@arjanneleest) of stuur mij een berichtje via @dochtersvandekoning of mail naar info(at)dochtersvandekoning.nl! Je krijgt dan de informatie van de dag in je mail.

Deel deze blog met een vriendin!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.